Sjove kalendere 2011

15. september 2010

Links

Kalendere er et populært emner. I denne artikel giver jeg link til sjove kalendere, for eksempel en kalender med en 3D by. Kalenderne her er dels til download og klippe-klistre og dels til inspiration - desværre er kalendere ikke helt kompatible på tværs af landegrænser.

Plakater på en normal printer

16. april 2010

Links

Foto farve printere skriver hammer-flotte fotos typisk i op til A4 størrelse. Denne artikel giver et link til programmet PosteRazor, der gør, at man kan udskrive sit eget foto som en plakat på en normal foto farve printer.

Gratis vareprøver fra Avery

1. marts 2010

Links

Avery er et firma, der fremstiller stort set alt, hvad man kan skrive ud på en printer, som for eksempel foto-papir, etiketter, visitkort, magnet-papir, T-shirt Transfers og kalendersæt. Læs her, at Avery ofte forærer gratis vareprøver væk på deres webside.

Forskellige Religioners Helligdage

27. januar 2010

Links

Find link her til forskellige religioners hellige dage. Kalendere fra Internettet med danske helligdage indeholder sjældent ikke-kristne religioners helligdage. Men mange af os har kollegaer, der ikke er kristne, og hvornår er det nu lige de har deres højtider? Hvornår slutter ramadanen, og hvornår er det Yom Kippur?

Download lovlige fotos

14. november 2009

Links

Ikke alle er eksperter i at fotografere, og ikke alle har en spækhugger ude i baghaven, hvis det nu lige er det, man har brug for på invitationen til akvarie-klubbens generalforsamling. Denne artikel viser vej til, hvor man lovligt kan downloade fotos, som man må bruge gratis eller mod en lille betaling.