Gennemsigtigt visitkort

26. januar 2011

Projekter

Visitkort skal ikke kun sige noget om ejeren, det skal også blive lagt mærke til. Denne artikel viser, hvordan man selv kan lave et gennemsigtigt visitkort med hjemme-printeren på transparent slides, der kan købes i de fleste boghandlere. Der skal mod til at bruge et så usædvanligt visitkort, men så er man også sikker på at blive lagt mærke til.

Musemåtte til en teenager

3. august 2010

Projekter

"Far, jeg skal ha' en ny musemåtte, - den gamle er slidt igennem", sagde min teenage søn. Heldigvis havde jeg en gør-det-selv musemåtte liggende, og så var det bare at lave lidt simpel billedbehandling og printe min søns nye musemåtte.

2: Print Visitkort

Lav Selv Visitkort

14. marts 2010

Projekter

I denne anden af to artikler, om hvordan man selv designer og printer visitkort, viser jeg hvordan jeg printede mine egne Printermix visitkort på for-skåret visitkort-papir, der kan købes hos boghandleren eller i mange supermarkeder.

1: Design Visitkort

Lav Selv Visitkort

13. marts 2010

Projekter

I denne første af to artikler, om hvordan man selv designer og printer visitkort, viser jeg trin for trin design af mit eget Printermix visitkort.

Dansk kalender 2010 skabelon

22. november 2009

Projekter

Her kan downloades en gratis skabelon til en dansk bord-kalender 2010 - indsæt blot dine egne billeder og skriv den ud på din printer. Alle principperne forklares, så man kan lave sin helt egen version af en dansk bord kalender 2010 eller 2011 eller 2012 osv.