Papir med linier og streger

Paw Hermansen

12. september 2009

I denne artikel linker jeg til websteder, hvor man kan downloade gratis pdf med papir af teknisk art. Det første link er til Printermix.dk Downloads, som er min egen, men de andre websteder, jeg linker til, har jeg intet at gøre med, andet end at jeg er en glad bruger af dem. Hvis et link ikke virker, så kan det være et midlertidigt problem. Prøv igen senere, for eksempel dagen efter. Hvis linket er holdt fast op med at virke, så giv mig venligst besked enten via email eller med en kommentar nederst på siden (som jeg automatisk får besked om).

Printermix.dk Downloads

Printermix.dk Downloads kan man selv designe flere former af linieret og ternet papir som for eksempel linieret papir med linierne på den lange led og millimeterpapir i A3 størrelse. Resultatet skrives i en gratis pdf-fil, der kan skrives ud igen og igen. Der er flere forvalgte papir-typer, som kan vælges i menuen på siden eller i menuen yderst til højre på skærmen, men der er også mulighed for at sætte mange parametre, så man selv kan designe mere specielle typer linieret og ternet papir.

Antallet af forskellige typer papir er ikke ret stor, men resultatet ser flot ud, og det lille navnetræk, der bliver sat på automatisk, er placeret meget diskret. Så, når jeg skal sige det selv, så brug Printermix.dk Downloads, hvis websiden har den type papir, du har brug for.

Gratisskabeloner.dk

Her finder man færdig matematik-papir og nodepapir, men der er ikke så meget forskelligt.
Siden er simpel at bruge, og deres papir ser flot ud, så hvis man kun skal bruge noget af det, de har, så er det bare at downloade løs fra Gratisskabeloner.dk.

Nodepapir.dk

Her kan man finde gratis download af færdige pdf med nodepapir i rigtig mange forskellige varianter.

Nodepapir fra nodepapir.dk

Der er ikke mulighed for selv at designe det nodepapir, man har brug for, men der er et stort udvalg at vælge imellem. Der er simpelt nodepapir, nodepapir på den brede led, klaver nodepapir, klaviaturdiagrammer, nodepapir med og uden taktstreger, forskellige diagrammer til bas og guitar, og meget mere.

Hvis man har brug for nodepapir, så er Nodepapir.dk et godt sted.

http://www.incompetech.com/graphpaper/

Forskelligt papir fra http://www.incompetech.com/graphpaper/

Et engelsk-sproget websted med rigtig mange forskellige papirtyper og varianter. Foruden normalt ternet og linieret papir kan man downloade gratis pdf med prikpapir, perspektiv papir, sekskant papir, storyboard papir, logaritmisk papir, polær koordinat papir, notat papir og meget, meget mere.

Deres papir ser nogenlunde flot ud, men er alle smykket med en synlig reklame for dem selv. Hvis man kan leve med den reklame, så er http://www.incompetech.com/graphpaper/ stedet at downloade de typer papir, de andre ikke har.

Gratisskole.dk – skrivehus

Her kan man finde over tyve tusinde gratis pdf-filer til download. De fleste er opgaver af meget forskellig slags, som falder uden for dette indlægs emne. Men under Dansk – Skrift – Blandet finder man et ark papir med ti linier skrivehus, som bruges af børn til at øve sig i at skrive bogstaver.

Bortset fra skrivehus-papiret falder Gratisskole.dk uden for dette indlægs emne. Men hvis man søger efter sjove og seriøse opgaver til skolebørn i forskellige aldre, så er Gratisskole.dk nærmest genial.

Kommentarer

2 kommentarer til Papir med linier og streger. Du er meget velkommen til at komme med dine kommentarer, forslag eller nye ideer.
 1. Stephan Alexander skriver:

  29. april 2011 at 10:01

  Det er virkelig dejligt, at du har taget dig tid til at samle disse sites – Tusind tak, det er en GULDgrube 🙂

 2. Sonja jensen skriver:

  18. november 2015 at 12:14

  Hejsa. jeg er en ældre kvinde der gerne vil printe 1,5 mm.ternet papir ud til at tegne kniplemønstre på, hvad jeg gør forkert ved jeg ikke , det kommer kun i 5 mm.tern. Er der hjælp at hente vil jeg blive meget glad . tak.
  Hilsen Sonja Jensen

Skriv en kommentar